Un any més, comencem la preparació de la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica! Amb el lema: ‘És JUST el que necessitem’, enguany la data central serà el dia 12 de maig, el Dia internacional del Comerç Just.

Us convidem a formar part d’aquest esdeveniment, per donar a conèixer un cop més les alternatives solidàries als sistemes de comerç i finances internacionals. Si al vostre municipi o a la vostra comarca no s’ha realitzat mai la Festa, ens agradaria que us suméssiu a aquesta activitat també el 2012. Feu clic aquí per omplir el formulari d’adhesió! Les adhesions es podran fer efectives fins el dia 31 de març.

A finals de març ja estarà disponible la pàgina web www.festacj.org on es penjarà el material comunicatiu en format electrònic a disposició de tots i totes. El manifest de la Festa del Comerç just estarà disponible també al web de la festa a finals de març.

A nivell nacional, la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica s’organitza a través d’un consorci liderat per SETEM, del que formen part Alternativa3, Intermón Oxfam, la Xarxa de Consum Solidàri i FETS. Als municipis, la Festa l’organitzen entitats socials i de solidaritat que es coordinen per portar a terme l’activitat d’acord amb cadascuna de les seves realitats locals.

Més informació:

Podeu posar-vos en contacte amb l’equip de coordinació de la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica a coordinacio@festacj.org o a través del telèfon 93 441 53 35.

Anuncis

2 responses »

  1. joan-pere guzmán ha dit:

    Sóc el Joan-Pere Guzmán, representant del grup local de SETEM-Sitges.
    No sabem, de moment, res del nostre municipi (Ajuntament de Sitges).
    Esperem que aquest any sigui possible…

    Joan-Pere

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s