Font: www.sitges.cat

El Cònsul d’Haití a Catalunya i Balears, Marc Antoine Archer, ha llegit el manifest que demana que “el món ha de posar l’economia al servei de les persones”

El Passeig Marítim ha acolit la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica, a través d’una fira que ha comptat amb la participació d’Amics de Kamba Beó Nére, Intermón-Oxfam, Fundación Visión y Gestión, Setem i els amfitrions i organitzadors de Sitges Solidari.  Les entitats i Ong’s participants han ofert la degustació i venda de productes a més d’informar de les seves activitats.

La Festa, que ha comptat amb la presència de Mireia Rossell, regidora de Cultura i Cooperació, ha finalitzat amb la lectura del manifest, a càrrec de Marc Antoine Archer, Cónsul d’Haití a Catalunya i Balears. El manifest remarca que “la crisi actual és conseqüència d’un sistema de producció capitalista basat en l’autoregulació i alimentat per l’acumulació de beneficis a curt termini d’una minoria”. Davant d’aquesta situació es fa la petició que “el món ha de posar l’economia al servei de les persones”.

Finalment en el manifest es fa una crida a que “apel·lem doncs a la responsabilitata col·lectiva per aconseguir una transformaciósocial i assolir un món més just i solidari”.

Anuncis

One response »

  1. joan-pere guzmán ha dit:

    En aquesta crònica feta per l’Ajuntament, no s’ha citat l’entitat següent:
    OIKOCRÈDIT-Catalunya, present a la Fira amb 3 socis/es repartint informàció sobre la Banca Ética.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s